English
Nederlands
Foto's Beschrijving Informatie Aanvraag

Can Baba


Locatie
Can Baba is centraal gelegen op het rustige platteland van Benimussa. De idyllische plek op een glooiende heuvel biedt privacy en een weergaloos uitzicht over het ruige groene landschap met daarachter de Middellandse zee.

Stijl
Een eigentijdse  en eigenwijze vertaling van het unieke Ibiza-gevoel met een flinke dosis Hollands comfort. Natuurlijke materialen en kleuren bepalen de sfeer. De cementen vloeren, natuurstenen muren, Marokkaanse details en het Balinese antiek maken Can Baba een waar vakantieparadijs met een uniek karakter.

Layout
De ruim opgezette villa biedt ruimte aan tien personen, maar is dankzij de intieme indeling ook geschikt voor een minder grote groep. Het hoofdhuis heeft een master bedroom met vrijstaand natuurstenen bad, een en-suite badkamer, een slaapkamer met en-suite badkamer, en een derde slaapkamer ook met een eigen badkamer. De woonkamer met open keuken komt uit op een (enorme) veranda met eettafel. De keuken heeft toegang tot een overdekt ontbijtterras. Het guest house bestaat uit twee slaapkamers met twee en-suite badkamers en een veranda met outside-living. Rondom het zwembad liggen meerdere terrassen met comfortabele lounge bedden en een grote chill-out. De tuin is ruim, in Mediterrane stijl, en sluit perfect aan op het uitzicht.
Admin Login