Nederlands
English
Foto's Beschrijving Informatie Aanvraag

Can Bute


Locatie
Can Bute is centraal gelegen net achter de urbanisatie Can Furnet. Het levendige dorp Jesus en de hectiek van Ibiza op slechts vijf, respectievelijk 10 minuten afstand rijden.

Stijl
Deze warme en gezellige villa barst van de persoonlijkheid. Recent geheel gerenoveerd in samenwerking met True Ibiza en volledig ingericht door de bekende interieur keten Riviera Maison.

Modern comfort en design, gevoel voor detail en romantiek,stoere cementen vloeren en wanden, Balinese pebble vloeren, stoere stenen Bali baden en wasbakken en de frisse witte muren met een authentiek Spaans tintje, maken dit de perfecte plek voor een ontspannen vakantie.

Layout
Can Bute is met 6 slaapkamers (waarvan kinderkamer) perfect voor 10 volwassenen. Er is een speciale kinderkamer grenzend aan de master bedroom, waardoor er maximaal 12 personen kunnen verblijven.

Het hoofdhuis heeft drie slaapkamers (waarvan 1 kinderkamer) en 3 badkamers. Er is een ruime woonkamer met aangrenzend een terras met de ochtend zon, ideaal om te ontbijten. Grote keuken en aparte laundry room.

In de prachtige Mediterrane tuin is een apart guesthouse met 3 slaapkamers, twee badkamers binnen en een prachtige Bali stijl buiten Spa. Het grote zwembad wordt omgeven door diverse terrassen met comfortabele lounge bedden, douche, ruime chill out met ijskast. In Can Bute kan je genieten van volledige privacy.

Admin Login