English
Nederlands
Foto's Beschrijving Informatie Aanvraag

Can Palmeras


Locatie
Can Palmeras is centraal en rustig gelegen op het prachtige ongerepte platteland van Ibiza (Benimussa). Slechts vijftien minuten rijden naar de stranden van Cala Jondal en Es Torrent, Ibiza-stad of het vliegveld. De gastronomische dorpjes San Rafael en San Jose op vijf minuten afstand.

Stijl
Een traditioneel Mediterraans karakter gecombineerd met Balinese details en comfortabel modern design zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. Natuurstenen vloeren, frisse witte muren, gekleurde kelims en wenge-houten hemelbedden maken de romantische en warme sfeer compleet. Eyecatcher is de overdadige tropische tuin vol palmen, bougainville, cactussen, lavendel en fruitbomen.
 
Layout
De villa biedt ruimte aan acht personen en is bij uitstek geschikt voor twee gezinnen. In het hoofdhuis bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer, een woonkamer met terras en een ruime eetkeuken met toegang tot het terras. 

Het guesthouse heeft een grote veranda met buiten living, een chill out ruimte met televisie, twee slaapkamers en twee en-suite badkamers. 

Buiten wordt het zwembad omgeven door een terras met comfortabele loungebedden, een buitendouche en een ruime chill-out met BBQ. 
 

Admin Login